20 مرداد 1393 - 12:14
شناسه خبر: 204
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
در کمیسیون بهداشت مجلس مطرح شد
محصولات لبنی دارای روغن پالم جمعآوری شوند
کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در جلسه اخیر خود با حضور مسئولان سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد به بررسی استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی پرداخت و این دستگاهها را موظف کرد تا گزارش لازم از کارخانههایی که از این روغن استفاده کردهاند، ارائه کنند.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران، محمد حسین قربانی، دربارهی بررسی استفاده از روغن پالم در صنایع لبنی به ویژه شیر و ماست در جلسه روز گذشته کمیسیون گفت: مسئولان سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت و درمان و همینطور سازمان استاندارد با حضور در جلسه کمیسیون بهداشت در این باره توضیحاتی ارائه کردند.
وی افزود: استفاده از روغن پالم در مواد لبنی ممنوع است. هر چند 50 درصد روغن مصرفی کشور از جمله روغن مایع و سرخ کردنی پالم است اما ممنوعیت آن درمواد لبنی محرز است.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار کرد: مسئولان مربوطه گزارشی در رابطه با مصرف روغن در شیر ارائه نکردند اما در ماستهای پرچرب مواردی مشاهده شده است. لذا دستگاههای مربوطه موظف شدند گزارشی از کارخانههایی که از این روغن استفاده کردند تهیه کرده و محصولات نیز از بازار جمع آوری شود و نهایتا گزارش آن را تا روز 3 شنبه به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ارائه کنند.
این عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس افزود: مسئولین دستگاههای اجرایی در زمینهی مواد مخدر نیز گزارشی در رابطه با اقدامات صورت گرفته و برنامههای آتی در جهت مبارزه با مواد مخدر و روان گردانها ارائه کردند.
قربانی تصریح کرد: با توجه به هزینههای کلانی که در مبارزه با مواد مخدر انجام شده است اما آمار افراد مبتلا بیشتر بوده بنابراین در کمیسیون تصمیم گرفته شده که دستگاههای اجرایی مربوطه هر 6ماه گزارشی را به کمیسیون ارائه کرده و راههای برون رفت از این مساله را بیان کنند.
منبع: ایسنا